Vještine

Neustrašivi smo u prihvatanju izazova! Spremni smo raditi s vama na izradi pobjedničkih rješenja. Odlični smo u slušanju, a zatim u djelovanju prema vašim potrebama kako bismo pružili uspješan ishod projekta. Naš tim stručnjaka opremljen je znanjem i iskustvom potrebnim za obavljanje posla i spremni smo za pružanje širokog spektra usluga, detaljno opisanih u nastavku.

ISTRAŽIVANJE

Temeljno istraživanje je u osnovi svakog uspješnog digitalnog rješenja koje izradimo. Razumijevanje za koga gradite i zašto ga gradite važnije je od boja ili tehnologije koju koristite. 

ISTRAŽIVANJE KORISNIKA

Naš tim se bavi detaljnim istraživanjem korisnika kako bi proizvod privukao pravu publiku. Koristimo niz testiranja ponašanja korisnika kako bismo identifikovali učinkovite metode i kako bi vaš proizvod, brend ili marketinška inicijativa uspjeli.

TESTIRANJE UPOTREBE

Naš proces uključuje obimno testiranje dizajna i upotrebljivosti za procjenu ponašanja i angažmana korisnika. Dopuštamo vašoj publici da se igra sa interfejsom kako bismo osigurali da idu tamo gde mi želimo da idu i rade ono što mi želimo da rade. Ništa nije prepušteno slučaju.

ANALIZA TRŽIŠTA I KONKURENCIJE

Potpuna procjena vašeg tržišta i onoga što konkurencija radi daje nam mogućnost da ono što su oni naučili iskoristimo u vašu korist. Prednosti taktike vaših konkurenata prisvajamo i podižemo uspješne online taktike na viši nivo.

WEBSITE MOGUĆNOSTI

TOPeDESIGN tim je fokusiran na istraživanje. Naše web stranice su izrađene da očaraju, inspirišu, a zatim… osvoje.

Naši dizajneri i programeri imaju viziju i talenat da ožive web stranicu. Ništa nije prepušteno slučaju, a svaki element dizajna mami korisnike da krenu dalje. Vaša publika će osjetiti zadovoljstvo kada komunicira s vama na mreži. Više zadovoljstva = više kupaca. Vrijeme je za redizajn? Budimo vizionarski.

VIZUELNI DIZAJN

Naši grafički dizajneri pronikli su u misterije emocionalnog odgovora na boju, sliku, prostor. Svaki element je prilagođen da stvori maksimalnu privlačnost. Naši dizajni su napravljeni tako da je nemoguće zanemariti taj prvi kontakt. Vizuelna privlačnost je prvi utisak o vašem brendu – mi ga činimo važnim.

RAZVOJ

Naš visokokvalifikovan tim programera je ispred svih trenutnih tehnoloških dostignuća. Svaki detalj se procjenjuje kako bi se osiguralo da stranica radi za krajnje zadovoljstvo i angažman korisnika. 

WEB PRODAVNICA

Online trgovina je tako veliki dio našeg svakodnevnog života da je teško sjetiti se kakav je bio život prije nego što nam je web omogućio trenutni pristup proizvodima koje želimo.  TOPeDESIGN nudi niz rješenja za e-trgovinu, od najmanjih do najvećih online prodavnica.  Stvaramo savršeno okruženje za e-trgovinu koje  poziva korisnike da se vraćaju na još, uvijek iznova.

USLUGE REDIZAJNA WEB SAJTA

Potrebno je samo 50 milisekundi da korisnik formira mišljenje o vašoj kompaniji kada dođe na vašu web stranicu. Prvi utisak je odgovor na elemente vizuelnog dizajna na stranici. Nezgrapnu, zastarjelu web stranicu možemo transformirati u nešto svježe i privlačno, potpuno optimizirano za mobilne uređaje.

DIGITALNI MARKETING

MARKETING NA DRUŠTVENIM MEDIJIMA

TOPeDESIGN profesionalci društvenog marketinga iskoristit će zadivljujuću moć povezivanja koja je moguća samo na platformama društvenih medija kako bi vašoj kompaniji pružili veću izloženost, više interesa – i više konverzija.

MARKETING PRETRAŽIVAČA (PPC)

Naši PPC stručnjaci pažljivo upravljaju svakom kampanjom, prate analitiku kako bi bila svježa i aktivna i fokusiraju se na segment tržišta koji će najvjerovatnije kupovati – od vas. Gdje se vaši klijenti druže online? U Ne pravimo pretpostavke – mi istražujemo kako bismo došli do čvrstih činjenica kada razvijamo marketinški program na društvenim mrežama. 

OPTIMIZACIJA PRETRAŽIVAČA (SEO)

Kada se igra na pravi način, koristi za vašu kompaniju mogu biti bogate. Ako želite da shvatite kako da svoju web stranicu učinite privlačnijom za glavne pretraživače (kao što su Google, Bing i Yahoo) i želite poboljšati svoj rang, možemo vam pomoći. Naš pristup SEO-u uključuje pregled vaše web stranice (pregledom programiranja, UX-a i sadržaja na vašoj web-lokaciji) kako bismo bili sigurni da je vaša stranica rangirana što je više moguće.